preguntEs freQÜents

WATCHMEN SECURITY

preguntEs freQÜents

WATCHMEN SECURITY

 

TRUCA’NS AL 877 014 827 o al 902 570 223
O, SI HO PREFEREIXES, ET TRUQUEM NOSALTRES

Truca’m

ET TRUQUEM

SOBRE WATCHMEN SECURITY

On treballa Watchmen Security?

La nostra activitat està centrada a Catalunya, però com a empresa de seguretat homologada, tenim l’autorització de la Direcció General de Policia per treballar també a la Comunitat Valenciana, Múrcia i Madrid.

Podeu assumir el projecte que necessito?

Instal·lem alarmes, càmeres de videovigilància i altres solucions de seguretat en qualsevol espai que necessiti estar protegit, però estem especialitzats en cases grans, negocis que exigeixen més nivell de seguretat (grau 3), naus industrials i recintes, el perímetre dels quals, ha de ser controlat com, per exemple, urbanitzacions.

Tinc permanència amb els vostres serveis?

El pressupost que preparem inclou la instal·lació i el material. A aquest import caldrà afegir una quota mensual o anual per la prestació del servei de central d’alarmes i el manteniment. Aquesta quota tindrà una permanència mínima de 12 mesos o d’un any, regulat per la Llei de Seguretat Privada.

Què inclou la quota mensual?

La quota mensual inclou la connexió 24/7 a la central d’alarmes, el manteniment dels equips, el desplaçament i la mà d’obra dels tècnics i l’atenció postvenda. Així, tots estarem permanentment a disposició de la teva tranquil·litat. Queden exclosos els subministraments i el material deteriorat o avariat.

Quins factors determinen el preu?

El preu dependrà de la seguretat que necessitis. El cost principal el determina la instal·lació i els equipaments i serveis que vulguis tenir. Un cop coneguem les teves necessitats reals, prepararem un pressupost personalitzat de la teva instal·lació (material per realitzar-la i equip contractat). La nostra feina és assessorar-te adequadament perquè tinguis una bona relació qualitat-preu i disposis de la millor solució de seguretat optimitzant recursos.

Si em canvio de domicili, puc instal·lar-me l'alarma i les càmeres a la nova casa?

Sí, pots comptar amb Watchmen Security perquè instal·lem el sistema de seguretat en la teva nova casa o nau industrial després del teu trasllat. Visitarem l’espai i farem un nou estudi per fer una nova instal·lació després d’acceptar el pressupost que et presentem.

Quines formes de pagament oferiu?

Els sistemes de seguretat de Watchmen Security es poden pagar al comptat (en efectiu o amb transferència bancària), es poden finançar (treballem en col·laboració amb diverses entitats financeres i de crèdit) i mitjançant rènting.

Els equips que instal·leu són propietat de el client?

Depèn del tipus de contracte que s’estableixi. En el cas de fer un rènting, l’equip passarà a ser propietat del client un cop hagi finalitzat el contracte i es pagui un valor residual estipulat. En el cas de finançar el sistema de seguretat o de pagar-lo al comptat, el propietari sempre és el client. Però cal tenir en compte que la llei no permet tenir un equip instal·lat sense una connexió amb la central d’alarmes que ho controli.

SOBRE LES ALARMES

L'alarma avisa la policia?

L’alarma no truca directament la policia. L’alarma avisa la central receptora d’alarmes i aquest servei professional confirma que s’està cometent un robatori mitjançant les imatges de les càmeres de videovigilància o, en la seva absència, quan els sensors detecten intrusos en dues zones diferents. És llavors quan des d’allà avisen la policia. En cas de no donar-se aquestes condicions, la central contacta al propietari i l’avisa d’una falsa alarma. Així ho estableix el protocol de la policia que el regula.

Puc controlar l'alarma des del mòbil?

Pots controlar l’alarma amb el teu smartphone o tablet a través de l’aplicació Insite Gold. Des de qualsevol lloc on tinguis internet, el mòbil et notificarà si ha saltat l’alarma, si s’ha desconnectat, pots fer servir totes les ordres com si estiguessis davant del panell de control de casa teva o del negoci… Nosaltres t’ho configurem tot, amb les dades que tenim del teu contracte, perquè et quedi llest per funcionar.

Em protegeix l'alarma quan estic a casa?

Sí, només cal configurar els detectors de manera que no salti quan us mogueu per determinades zones. Per exemple, a la nit, poden estar connectats només els sensors exteriors i els de l’entrada principal. A això se li diu armar per zones. A Watchmen Security et preparem una configuració personalitzada per quan estàs a casa i, a més, t’ensenyem a configurar-la tu mateix i et donem els trucs que has de tenir en compte quan connectes aquesta opció.

SOBRE LA VIDEOVIGILÀNCIA

És legal posar càmeres?

Sí, sempre que adverteixis que estàs gravant amb la placa groga de “Zona vídeovigilada” a la vista i amb el nom del negoci.

Puc utilitzar les imatges com a prova en un judici?

Sí. Els enregistraments de les càmeres s’accepten com a proves vàlides en un judici penal i es consideren una prova documental. Ara bé, és imprescindible que les imatges quedin registrades amb la marca d’aigua o segell digital, requisit tècnic que atorga veracitat i informació addicional com la data i l’hora. A Watchmen Security instal·lem càmeres amb marca d’aigua. També és imprescindible que el local o recinte estigui senyalitzat amb cartells informatius de “Zona vídeovigilada”.

Les càmeres estan sempre actives?

Les càmeres graven durant les 24 hores del dia. Per això, sempre aconsellem afegir un SAI a la teva instal·lació com a font d’alimentació alternativa en cas de talls de llum. Així, mai et quedaràs sense càmeres.

Puc recuperar qualsevol enregistrament que hagin fet les meves càmeres?

Les imatges s’emmagatzemen únicament en un disc dur que està físicament en el teu negoci o habitatge. No hi ha un emmagatzematge exterior o al núvol, per evitar manipulacions o hackeigs. Per això, la capacitat del dispositiu determinarà la quantitat d’hores gravades que podràs tenir.

A més, la Llei de Protecció de Dades només permet guardar les gravacions durant un màxim de 30 dies. Les imatges es van esborrant en acabar al cicle d’enregistraments, ja que seria il·legal emmagatzemar vídeos d’una antiguitat superior. Per tant, sí que tens accés a totes les imatges captades per les teves càmeres sempre que es compleixin aquestes dues condicions: que s’hagin gravat en els últims 30 dies i que la capacitat del teu disc dur sigui suficient per mantenir-les.

Em poden veure amb les càmeres des de la central d'alarmes?

L’accés a les teves càmeres des de la central d’alarmes és únicament i exclusivament possible en el supòsit que salti l’alarma. Quan això succeeix, aquest servei professional es connecta de forma automàtica per verificar què està passant a temps real i donar avís o no a les forces de seguretat i a tu com a propietari.

Puc veure les càmeres des del mòbil?

Pots veure les diferents càmeres de seguretat que tinguis instal·lades des de qualsevol lloc que tinguis internet i en qualsevol moment en directe mitjançant l’aplicació adequada del sistema instal·lat. El tècnic te la deixarà instal·lada i configurada en el teu dispositiu perquè puguis utilitzar-la des del primer moment.

Si encara tens algun dubte, deixa’l aquí i et contestarem al més aviat possible. I, potser, l’afegim com a pregunta freqüent.

 

5 + 15 =

Abrir chat
Como te podemos ayudar ? ☻
Hola. Soy Sonia.
¿En qué puedo ayudarte?