MéS SEGURetat

WATCHMEN SECURITY

MéS SEGURetat

WATCHMEN SECURITY

 

TRUCA’NS AL 877 014 827 o al 902 570 223
O, SI HO PREFEREIXES, ET TRUQUEM NOSALTRES

Truca’m

ET TRUQUEM

SEGURETAT CONTRA EL CORONAVIRUS

 

La crisi sanitària causada per la pandèmia de la COVID-19 ha deixat clar que és fàcil posar en risc la salut de tothom. Per això, a Watchmen Security oferim mesures de seguretat preventives per controlar la transmissió de virus i bacteris, evitar el contagi i protegir la salut pública.

Oferim càmeres termogràfiques que detecten la febre, termòmetres infraroigs molt fiables o higienitzadors d’ambients mitjançant nebulitzacions, entre d’altres.

Més informació

CONTRA INCENDIS

 

Instal·lem sistemes contra incendis d’última generació en qualsevol de les seves fases: detecció, alerta, senyalització i mitjans d’extinció.

Ens adeqüem i seguim estrictament la normativa en funció del tipus d’instal·lació i del risc: residencial, comercial o industrial.

Assumim la direcció de projectes i l’homologació de la seva instal·lació.

Més informació

CONTROL D’ACCÉS I PRESÈNCIA

 

Controla qui pot entrar i qui no amb el control d’accés biomètric, mitjançant empremta dactilar, iris o RFID.

També pots controlar la presència del personal de l’empresa en el centre de treball, ara que és obligatori portar un registre de l’horari. Aquests sistemes són els més fidels com a mètode de fitxatge.

Registra l’accés, la presència i absència de la plantilla per resoldre incidències pel que fa als horaris.

Més informació

DOMÒTICA

 

Automatitza casa teva o el negoci amb solucions de domòtica. Aquests innovadors sistemes t’aportaran confort i milloraran la seguretat.

Centralitzaràs i automatitzaràs el control dels sistemes d’alarma i videovigilància, la il·luminació, la climatització, l’entorn multimèdia, el control energètic i molt més.

Més informació

CONTROL D’ERRANTS 

 

Aquesta tecnologia, basada en RFID, està destinada a controlar les persones que estan en residències, geriàtrics, centres de dia o hospitals i hi ha risc que deambulen o es perdin.

Proporcionem tots els elements de l’equip més innovador per controlar i garantir la seguretat d’aquestes persones i la tranquil·litat dels seus familiars i del teu negoci.

ENGINYERIA 

 

Els projectes de gran envergadura i dificultat requereixen un estudi profund per garantir que tot es fa adequadament. Per això disposem d’un departament d’enginyeria especialitzat per homologar projectes de seguretat.

SEGURETAT EXTRA:

CANONS DE BOIRA, ALTAVEUS I SIRENES

 

Preparem la seguretat de les cases o les naus industrials amb les mesures més sofisticades. Podem incloure elements extra com canons de boira per impedir la visió de l’intrús i dificultar que pugui robar o escapar-se. També disposem d’altaveus i sirenes per cridar l’atenció i espantar el lladre i evitar que fugi.

Abrir chat
Como te podemos ayudar ? ☻
Hola. Soy Sonia.
¿En qué puedo ayudarte?