Com treballem

WATCHMEN SECURITY

Com treballem

WATCHMEN SECURITY

 

TRUCA’NS AL 877 014 827 o al 902 570 223
O, SI HO PREFEREIXES, ET TRUQUEM NOSALTRES

Truca’m

ET TRUQUEM

ABANS DE LA INSTAL·LACIÓ:

UN ESTUDI PERSONALITZAT I SENSE COMPROMÍS

 

Un tècnic o un comercial de Watchmen Security es trasllada a la casa, la nau industrial o el recinte on vols posar una alarma o un sistema de videovigilància per analitzar els espais. Després de fer la visita tècnica i l’estudi, dissenya un pla de la instal·lació que garanteixi una òptima protecció i detalla els materials necessaris.

D’aquesta manera, un expert en seguretat configura una proposta a mida. No comptem amb kits o packs estàndard o autoinstal·lables, sempre es proposa un projecte personalitzat. Uns dies després de l’estudi es presenta el pressupost de la instal·lació i la quota de manteniment, sense cap compromís per part de client.

INSTAL·LACIÓ:

MANS A L’OBRA

 

Un cop acceptat el pressupost, ens posem en marxa per dur a terme la instal·lació. Contactarem amb tu per programar el dia i l’hora en què anirem a instal·lar els equips. El temps d’instal·lació dependrà del sistema i de les condicions del local o de l’habitatge.

L’últim dia, els tècnics configuren tot perquè el sistema treballi correctament com, per exemple, la connexió a internet o les aplicacions mòbils que permeten controlar l’alarma i les càmeres des del teu smartphone. També et donaran la formació necessària perquè sàpigues com funciona i tinguis autonomia per utilitzar el sistema, el seu panell de control i les apps.

 

A més, des de l’oficina de Watchmen Security comuniquem a les autoritats competents l’existència de la nova instal·lació per legalitzar el sistema.

DESPRÉS DE LA INSTAL·LACIÓ:

SEGUIMENT I MANTENIMENT

 

Un cop instal·lats els sistemes de seguretat, seguirem preocupant-nos per la teva tranquil·litat. Farem un seguiment constant dels teus equips, serveis i connexions; i els nostres tècnics s’ocuparan del manteniment perquè tot estigui sempre a punt per protegir-te.

Farem revisions remotes trimestrals per assegurar que el sistema funciona de manera correcta, així com una revisió anual presencial obligatòria. Rebràs sempre la informació de l’estat del teu sistema per correu electrònic.

L’atenció postvenda està garantida. Som una empresa de seguretat on la qualitat dels nostres serveis i la proximitat amb el client són primordials. Pots dirigir-te a nosaltres quan vulguis, a través de la multitud de vies de contacte que posem a la teva disposició, i t’ajudarem, t’assessorarem, resoldrem els teus dubtes o et proposarem millores per optimitzar el teu sistema de seguretat i adaptar la protecció a les novetats del sector.

Abrir chat
Como te podemos ayudar ? ☻
Hola. Soy Sonia.
¿En qué puedo ayudarte?