watchmen SECURITY

Sistemes de seguretat per a comunitats de veïns

watchmen SECURITY

Sistemes de seguretat per a comunitats de veïns

TRUCA’NS AL 877 014 827 o al 902 570 223
O, SI HO PREFEREIXES, ET TRUQUEM NOSALTRES

Truca’m

ET TRUQUEM

POSA LA TEVA CASA O NEGOCI
EN BONES MANS

Som una empresa de seguretat especialitzada en grans habitatges, indústries i recintes. Posem els sistemes de seguretat més innovadors a disposició de la tranquil·litat que necessites.

PROTEGEIX

LA TEVA LLAR

Evita que t’entrin a casa o al negoci amb una alarma connectada 24/7 amb una central receptora, que verificarà el que està passant en temps real i avisarà a la policia, si cal. Rebràs una notificació o una trucada si la teva alarma ha saltat.

Mantindràs allunyats de la teva propietat a intrusos, lladres, okupes i vàndals. Podràs utilitzar totes les funcions de l’alarma des de qualsevol lloc amb internet, des del mòbil, com si estiguessis davant del teclat instal·lat a la paret. 

VIDEOVIGILÀNCIA

I VIDEOANÀLISI

Amb les càmeres de Watchmen Security gravaràs la teva llar o la teva empresa 24/7 i controlaràs què passa quan no hi ets. A més, tindràs proves de robatoris o furts i disposaràs d’un mètode dissuasori davant intrusos com lladres o okupes. Així, sabràs què fa la teva mascota quan no ets a casa o com estan fent la feina els teus treballadors.

Podràs veure a temps real i revisar gravacions de les càmeres des del mòbil o des de qualsevol dispositiu, en qualsevol lloc que tinguis internet. A més, el videoanàlisi et permetrà gaudir d’una tecnologia intel·ligent que detectarà -de forma automàtica- intrusos, objectes i vehicles i que recopilarà la informació segons els paràmetres establerts.

ESTEM A PROP TEU

Amb Watchmen Security disposaràs de tota la informació de forma clara i transparent i podràs resoldre qualsevol dubte contactant-nos fàcilment. Compta amb nosaltres per estar protegit i aconsegueix la tranquil·litat que necessites.

Abrir chat
Como te podemos ayudar ? ☻
Hola. Soy Sonia.
¿En qué puedo ayudarte?