QUI SOM

WATCHMEN SECURITY

QUI SOM

WATCHMEN SECURITY

 

TRUCA’NS AL 877 014 827 o al 902 570 223
O, SI HO PREFEREIXES, ET TRUQUEM NOSALTRES

Truca’m

ET TRUQUEM

Watchmen Security és una empresa de seguretat especialitzada en alarmes i videovigilància amb videoanàlisi.

A Watchmen Security portem 20 anys protegint llars, negocis, indústries i grans recintes. Som experts en seguretat i tenim un equip experimentat i altament preparat. El nostre objectiu és garantir la teva tranquil·litat. Per això, analitzem de forma exhaustiva què necessiten els teus espais per estar perfectament controlats i instal·lem els sistemes de seguretat més innovadors. s.

Treballem amb les millors marques del mercat. Els nostres socis tecnològics estan permanentment innovant per oferir-te les tècniques més avançades i assegurar així la qualitat que ens caracteritza.

EMPRESA HOMOLOGADA

AMB COMPROMÍS DE QUALITAT

 

Watchmen Security és una empresa de seguretat homologada i autoritzada per la Direcció General de Policia amb número d’inscripció en el registre DGP4321. Complim estrictament tots els requisits i exigències que marquen les forces de seguretat estatals i autonòmiques, els organismes públics competents i les lleis que afecten al nostre sector com la protecció de dades o la del funcionament dels sistemes d’alarma en l’àmbit de la seguretat privada.

Una cosa que ens diferencia d’altres empreses de seguretat és l’excel·lència dels nostres serveis. Un cop finalitzem cada instal·lació posem en marxa un estricte procés de supervisió i qualitat per assegurar el correcte funcionament.

Tots els nostres tècnics tenen la formació necessària sobre els productes que instal·lem, coneixen bé la normativa vigent del sector i estan preparats per traslladar tot aquest coneixement als clients. I és que els clients són el nostre centre d’interès. Estem constantment plantejant millores de la qualitat per optimitzar les instal·lacions i oferir serveis i productes actualitzats i potents. No volem quedar-nos enrere.

TRANSPARÈNCIA I PROXIMITAT

 

A Watchmen Security som clars. La transparència és un dels nostres valors. Per això, parlem en un llenguatge senzill i fàcilment comprensible per a les persones que mai s’han instal·lat una alarma o un sistema de videovigilància. No volem vendre’t res que no necessitis.

La proximitat és un altre dels valors de la nostra empresa. Sempre disposaràs d’un contacte directe per rebre una atenció personal i resoldre qualsevol dubte. A més, coneixeràs l’equip de tècnics que faran la instal·lació i el manteniment, perquè sempre són els mateixos.

LA SATISFACCIÓ I CONFIANÇA DELS NOSTRES CLIENTS SÓN LA MILLOR PUBLICITAT

Abrir chat
Como te podemos ayudar ? ☻
Hola. Soy Sonia.
¿En qué puedo ayudarte?