Consells per protegir la casa durant les vacances

ag. 2, 2020

’estiu és l’època de l’any amb més robatoris als habitatges. Sovint, l’errada principal és pensar que casa nostra mai serà l’objectiu dels lladres, però no és així. Les xifres de les autoritats obliguen a seguir una sèrie de recomanacions per gaudir d’un descans amb plenes garanties. A Watchmen Security tenim un ampli equip de professionals per orientar-te i donar-te consells per protegir casa teva quan marxes de vacances.

NO DIGUIS A NINGÚ QUE MARXES DE VACANCES

Tothom té la temptació de cridar als quatre vents la seva destinació de vacances. Primer error. El lladre pot ser alguna persona del teu entorn més pròxim. Mai saps qui és el treballador de la botiga del barri o qui tens a la taula del costat si estàs prenent unes cerveses amb els teus amics al bar.

Més precaucions: la sortida de l’habitatge cap a la destinació de vacances no ha de ser una festa. La discreció serà el millor aliat. Els delinqüents del segle XXI són molt previnguts. Abans de dur a terme un robatori, estudien tots els detalls sobre la propietat.

Els dies previs a l’inici de les vacances és important detectar l’existència d’algun símbol estrany al voltant de la casa. Un dibuix innocent a una paret pot ser una marca que els lladres utilitzen per valorar el grau de dificultat per accedir a un habitatge.

PENJA LES FOTOS DEL VIATGE A LA TORNADA

Intenta no penjar imatges de les teves vacances en temps real o desconnecta la geolocalització del dispositiu. Un gest innocent com una publicació a Facebook, Instagram, Twitter o qualsevol altra xarxa social pot cridar l’atenció dels lladres. Tampoc deixis, al telèfon o a qualsevol altre sistema, un missatge avisant que marxes de vacances.

INSTAL·lA UN TEMPORITZADOR

L’equip de Watchmen Security t’explicarà tot sobre la domòtica i altres solucions tecnològiques per controlar la llar de forma remota. Un temporitzador permet encendre i apagar els llums a una hora determinada, abaixar i apujar les persianes o, simplement, encendre la televisió. L’objectiu és simular, de portes enfora, que no hem marxat de casa.

Concretament, sobre la il·luminació, una alternativa per allunyar els lladres és col·locar elements que proporcionin visibilitat a l’exterior de la casa. Els robatoris tendeixen a succeir en llocs foscos o amb poca llum, ja que el lladre no vol ser vist amb facilitat. Una altra mesura de prevenció és deixar la clau de casa teva a un veí i que aquest, de tant en tant, faci accions quotidianes com buidar la bústia del correu.

BLINDA EL PANY

Les vacances són una gran oportunitat per revisar l’estat del pany de la teva llar, sempre amb un professional acreditat. Pensa que la tecnologia ofereix solucions eficaces com el pany intel·ligent. Però, compte, perquè un mal manteniment facilitarà que els lladres puguin entrar a casa teva, vulnerar la teva intimitat i emportar-se allò que més estimes.

Així i tot, si el lladre aconsegueix entrar a la casa, a Watchmen Security tenim altres mecanismes que dificultaran la sortida de l’intrús. Tot està pensat perquè la policia arribi en el menor temps possible per neutralitzar l’atracament i detenir els lladres.

compta amb una ALARMA i càmeres de seguretat 

El blindatge del pany potser és una mesura insuficient per preservar la seguretat de la llar. Per aquesta raó, a Watchmen Security recomanem la instal·lació d’una alarma i càmeres de seguretat. La nostra tecnologia connecta casa teva amb una central d’alarmes que avisa a la policia, en cas que sigui necessari. Aquests sistemes protegeixen casa teva les 24 hores del dia i els set dies de la setmana.

També és molt útil col·locar un gran cartell per deixar clar que la casa està protegida i no és una bona idea entrar-hi sense permís.

Els tècnics de Watchmen Security visitaran casa teva i, a més de fer la instal·lació, et configuraran tot el sistema al dispositiu mòbil perquè tinguis un control absolut de la seguretat de l’habitatge, siguis on siguis.

A més, pots millorar la seguretat amb la doble tecnologia: un mòdul IP per realitzar una connexió amb el router i un mòdul GPRS amb targeta SIM per seguir connectat a Internet, malgrat que hi hagi un tall del subministrament elèctric.

NO DEIXIS OBJECTES DE VALOR A LA VISTA

No deixis a la vista els teus objectes de valor i diners en efectiu, sempre és millor deixar-los en una caixa forta. Si alguns elements no es poden amagar, les autoritats recomanen guardar la documentació de l’objecte per acreditar la propietat en un hipotètic robatori o bé facilitar la seva identificació.

Ja veus que, abans d’agafar la maleta i marxar a desconnectar, a casa s’han de prendre una sèrie de precaucions per no emportar-te un ensurt que arruïni el teu descans. A Watchmen Security tenim més de vint anys d’experiència i treballem amb els millors professionals del sector. Contacta amb nosaltres per ajudar-te a resoldre els teus dubtes.

Últims articles

7 mites sobre les alarmes

7 mites sobre les alarmes

Actualment, hi ha moltes teories falses sobre les alarmes per a la llar i els negocis. En aquest article t’expliquem tot de forma clara perquè descobreixis la veritat i puguis desmentir aquests mites.

Consells de seguretat per protegir la llar i el negoci

Consells de seguretat per protegir la llar i el negoci

Si incorpores algunes mesures en el teu dia a dia, evitaràs que els intrusos (lladres, vàndals o okupes) accedeixin a la teva propietat. Pren nota d’aquests consells, implementa’ls en la teva rutina i preveu qualsevol incident.

Abrir chat
Como te podemos ayudar ? ☻
Hola. Soy Sonia.
¿En qué puedo ayudarte?