7 mites sobre les alarmes

jul. 7, 2020

A la societat actual existeixen moltes falses teories sobre les alarmes per a la llar, els negocis i el seu ús. Cada dia són més les persones que desitgen o necessiten protegir la seva propietat amb un sistema d’alarma, però no estan del tot convençudes per culpa de les llegendes urbanes que han escoltat.

A Watchmen Security, t’expliquem tot d’una forma clara, perquè així descobreixis la veritat i puguis desmentir aquests mites. Volem ajudar-te i orientar-te en la teva decisió d’instal·lar un sistema de seguretat amb alarma amb una informació transparent.

UNA ALARMA ÉS MOLT CARA

Fals. La instal·lació i manteniment d’una alarma implica pagar una quota mensual assequible que inclou la connexió (24h/365 dies) amb la central d’alarmes, el manteniment dels equips, el desplaçament, la mà d’obra dels tècnics i l’atenció postvenda. Així, tots estarem permanentment a disposició de la teva tranquil·litat.

 

UNA ALARMA ÉS COMPLICADA D’UTILITZAR 

Fals. Malgrat ser una tecnologia d’última generació, el seu disseny i la seva usabilitat la fan molt accessible per a tots els públics. A més, els tècnics t’expliquen com configurar-la i alguns trucs per treure el màxim rendiment. També pots controlar l’alarma des del mòbil sense problemes, perquè els tècnics t’instal·laran i et deixaran preparada una aplicació i t’ensenyaran com utilitzar-la. Pots estar tranquil, perquè amb Watchmen Security no estàs sol i utilitzar la alarma serà bufar i fer ampolles.

UNA ALARMA ACABA AMB LA PRIVACITAT

Fals. Les centrals d’alarma només poden visualitzar imatges de la propietat en cas que existeixi un sistema de videovigilància instal·lat de forma paral·lela i exclusivament quan salta l’alarma. Quan això passa, aquest servei professional es connecta de forma automàtica per verificar el que està succeint en temps real i avisar o no als cossos de seguretat i a tu com a propietari.

NO NECESSITO CAP ALARMA, CASA MEVA ÉS SEGURA

Fals. Pensar que el teu habitatge, negoci o entorn és segur perquè mai ha passat cap incident és un error greu. Els lladres sempre estan pendents i no desaprofitaran cap oportunitat per entrar i robar o okupar la teva propietat. Una finestra oberta, una bústia plena o un comentari a la botiga del barri sobre les teves vacances poden ser determinants perquè entrin a casa teva i perdis el control.

SI TINC ALARMA VOL DIR QUE TINC OBJECTES DE VALOR

Fals. Les alarmes no només protegeixen les llars o els establiments dels robatoris d’objectes de gran valor, també hem de tenir en compte que tenim objectes emocionalment preuats (fotos, discs durs, documents i altres) o que en permetre l’entrada de desconeguts a casa o al negoci podem comprometre la nostra intimitat i confidencialitat revelant informació privada.

A més, les alarmes són bons sistemes de seguretat per protegir les propietats d’intrusos que vulguin instal·lar-se com a “okupes” o alertar les persones que simplement vulguin cometre accions incíviques o vandalisme.

UNA ALARMA NO FUNCIONA CORRECTAMENT AMB MASCOTES

Fals. Avui en dia, els sensors que incorporen les alarmes són molt precisos i es poden configurar de manera que distingeixen animals o altres embalums amb una determinada forma i volum. Així que, qualsevol animal pot moure’s per la casa sense risc que salti l’alarma.

ELS LLADRES CONEIXEN TOTS ELS TRUCS PER EVITAR L’EFECTE DE LES ALARMES

Fals. Cada cop més, la tecnologia ofereix productes més innovadors i amb un nivell d’eficiència superior als estratagemes dels lladres. Tots els sistemes d’alarmes que instal·lem des de Watchmen Security tenen el panell central de l’alarma (placa base) amagat per evitar la seva localització i que sigui desactivat.

Però, a més, pots contractar opcions extra per afegir seguretat a la teva alarma com la doble tecnologia: mòdul IP per connectar-se mitjançant el router i mòdul GPRS amb targeta SIM per connectar-se a Internet, encara que hi hagi talls de llum o del cablejat del telèfon.

I també es poden contractar detectors de trencaments de vidres de les finestres, d’obertura de portes i finestres per contacte magnètic o per sensor sísmic a causa de les vibracions de trepants, impactes o butró i detectors d’exteriors o barrers d’infrarojos, que detecten a l’intrús abans d’accedir a l’habitatge o negoci.

Ja veus que al voltant de les alarmes i els sistemes de seguretat existeix molta informació, alguna més documentada i altra basada en rumors i falsos mites. Recorda que per a qualsevol informació addicional que necessitis, a Watchmen Security tenim més de 20 anys d’experiència i treball amb els millors professionals del sector. Contacta amb nosaltres per ajudar-te a resoldre els teus dubtes de forma clara i transparent.

Últims articles

Consells de seguretat per protegir la llar i el negoci

Consells de seguretat per protegir la llar i el negoci

Si incorpores algunes mesures en el teu dia a dia, evitaràs que els intrusos (lladres, vàndals o okupes) accedeixin a la teva propietat. Pren nota d’aquests consells, implementa’ls en la teva rutina i preveu qualsevol incident.

Abrir chat
Como te podemos ayudar ? ☻
Hola. Soy Sonia.
¿En qué puedo ayudarte?